Sponzorji in podporniki

ČAR LESA 2023 sponzorirajo:

Logo_Svet_za_les  silva-produkt  gzs      volcji-potok  satler_logo  okvir_logo  jaf_logo  tesarstvo-mehlin

PRIREDITEV PODPIRAJO:

   ministrstvo-za-gospodarski-razvoj   oddelek-za-lesarstvo   cankarjev-dom


VABILO PODPORNIKOM in SPONZORJEM

PRIREDITEV ČAR LESA

Z namenom promocije rabe lesa in lesnih izdelkov Društvo za zaščito lesa Slovenije, Svet za les, Oddelek za lesarstvo Biotehniške fakultete v Ljubljani, Ministrstvo za gospodarske razvojne tehnologije, Agencija Spirit Slovenija, Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Gozdni sklad, Gospodarska zbornica Slovenije – Združenje lesne in pohištvene panoge, Svet za les v sodelovanju s Cankarjevim domom in Arboretumom Volčji potok organizirajo prireditev Čar lesa.

Menimo, da je NAMEN PRIREDITVE ČAR LESA vreden vaše pozornosti in podpore ter tudi odlična priložnost za promocijo vašega podjetja in informiranje javnosti o vaših izdelkih iz lesa. 

Vsem, ki se bodo odločili za oglaševanje na razstavi bomo omogočili celoletno oglaševanje na spletni strani Čar lesa, v katalogu in na posterju, ki je vedno prisoten na vseh lokacijah.

Po dogovoru so možne tudi druge oblike sponzoriranja in podpore PRIREDITVI ČAR LESA, KI ŽE DRUGO DESETLETJE izobražuje, osvešča, informira, vspodbuja in promovira umno rabo lesa in izdelkov iz lesa (Borut Kričej – 041 862 812; Franc Pohleven – 031 390 393).

Kontakt: borut.kricej@gmail.com

Veselimo se vašega sodelovanja in vas lepo pozdravljamo.

Za Organizacijski odbor prireditve Čar lesa:
prof. dr. Franc Pohleven