Sponzorji in podporniki

Veseli nas, da Čar lesa 2018 sponzorirajo:

Logo_Svet_za_les   gzs   silva-produkt           gozdarski-institut   Untitled-1         

PRIREDITEV PODPIRAJO:

spirit-slovenija   za-kmetijstvoministrstvo-za-gospodarski-razvoj   oddelek-za-lesarstvo   cankarjev-dom   volcji-potok   


VABILO PODPORNIKOM

Čar lesa 2018 s poudarkom na izdelkih iz lesa listavcev

Z namenom promocije lesa in lesnih izdelkov Društvo za zaščito lesa Slovenije, Svet za les, DIT lesarstva Ljubljana, Oddelek za lesarstvo Biotehniške fakultete v Ljubljani, Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo, Katedra za Stavbe, konstrukcijske elemente UL in Univerza na Primorskem, v sodelovanju s Cankarjevim domom in Arboretumom Volčji potok organizirajo prireditev Čar lesa. Ob strokovnih srečanjih, posvetih in predstavitvah bo osrednji dogodek razstava izdelkov iz lesa listavcev, s poudarkom na bukovini. Razstava poteka v Veliki sprejemni dvorani Cankarjevega doma med 14. in 20. majem 2018.

Širšo javnost skušamo na tak način ozavestiti, da z odločitvijo za lesene izdelke (tudi vaše) pripomoremo k blažitvi podnebnih sprememb in varovanju okolja. V času gospodarske krize in energetskih težav pa ima preusmeritev na sonaravne materiale še poseben pomen. Da bi to sporočilo doseglo čim širši krog ljudi, bosta vstop na prireditev in prostor za razstavljavce brezplačna.

Menimo, da je prireditev Čar lesa tudi odlična priložnost za promocijo vašega podjetja in informiranje javnosti o vaših izdelkih iz lesa. Zato bomo omogočili razdeljevanje vašega tiskanega reklamnega gradiva s posebnega stojala ob vhodu na prireditev.

Vsem, ki se bodo odločili za oglaševanje na razstavi bomo omogočili celoletno predstavitev izdelkov na spletni strani Čar lesa, v katalogu in na posterju. Druga možnost pa je, da se odločite za prikaz vaših izdelkov samo na spletni strani Čar lesa 2018. Reklamni letaki, brošure in podobno gradivo lahko vsebujejo do 5 listov maksimalne velikosti formata A4.

• Cena za oglasni predal v času prireditve in na spletni strani je 500 EUR (400 EUR letak, 100 EUR spletna stran).
• Cena oglaševanja samo na spletni strani Čar lesa 2018 pa za eno leto (od maja 2018 do maja 2019) znaša 150 EUR.

Po dogovoru so možne tudi druge oblike oglaševanja (Borut Kričej – 041 862 812; Franc Poihleven – 031 390 393).

Kontakt: borut.kricej@gmail.com in mateja.peric@cd-cc.si

Veselimo se vašega sodelovanja in vas lepo pozdravljamo.

Za Organizacijski odbor prireditve Čar lesa:
prof. dr. Franc Pohleven

Prenesi dopis: SPONZORSTVO in OGLAŠEVANJE

Advertisements